fbpx

Pastagratäng med tomatsås och mozzarella

IMG_2596 (1024x768)

I går var jag och Sarah ute och firade femårsjubileum. Vi hade fixat barnvakt för första gången sedan minstingen föddes och hade supertrevligt. Kanske not needed to say så var behovet av comfortfood stort så här dagen efter;) (oroa er inte, vi drack inte så mycket så vi inte hade koll på den lilla tjejen! Vad tror ni om mig?). Den här rätten tar förvånansvärt lite tid och arbete att slänga ihop och smakar jävligt gott. Ost, tomatsås och kolhydrater, precis vad man behöver efter ett glas vin för mycket. Ungefär lika mycket jobb som att göra en enkel spagetti och quornfärssås skulle jag säga om man planerar det väl.

Jag skulle gissa att den här gratängen är minst lika god (kanske godare?) om man byter ut mozzarellan mot halloumi. Nu hade jag dock lite småpanik över att gårdagens middag blev så dyr, så det fick bli den billigare sortens ost idag.
Vi var och käkade på Farang, en relativt nyöppnad restaurang i Vasastan med ganska stort vegetariskt utbud.

IMG_2591 (1024x768)

IMG_2597 (1024x768)

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med tomatsås och mozzarella
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
5 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
5
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!