fbpx

Q & A Video!

Hej!

Jag har testat ett nytt format för mina populära Q & A (frågor och svar på svenska) som jag kört på Instagram Stories tidigare. Istället för att svara på varje enskild fråga så snabbt jag kan i stories har jag valt ut ett gäng av alla som kom in och svarat betydligt längre på dem i en video som nu ligger uppe på Youtube.

Vore jättekul att höra vad ni tycker om formatet! Bra längd? För lång? Borde jag svara på fler frågor men kortare, eller behålla som det är? Vad tycker ni om att jag käkar samtidigt som jag svarar på frågorna? Bu eller bä?

Så, without further ado. Idag är det videon det handlar om, inte blogginlägget. Ni hittar det här ovan!

Länkar jag hänvisar till:
https://livsmedelsverket.se/matvanor-halsa–miljo/kostrad-och-matvanor/barn-och-ungdomar/vegansk-mat-till-barn

Mat Klimatlistan från SLU om olika produkters CO2 utsläpp
https://pub.epsilon.slu.se/8710/1/roos_e_120413.pdf

Köttbullar:
https://javligtgott.se/veganska-julkottbullar-och-rodbetssallad-receptvideo/

Fooled pork:
https://javligtgott.se/fooled-pork-a-k-a-vegansk-pulled-pork/

DELA INLÄGGET

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Relaterade taggar:Artiklar, Intervjuer, Q&A

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!