fbpx

Releaseevent för "Att Grilla Vegetariskt" 2017


Hej!
I tisdags arrangerade jag och mitt eminenta crew (stort tack Manuela, Linda, Nathalie, Monica och Sara!) ett releaseevent för ett gäng vänner, familj, andra bloggare, media och ett gäng glada instagramtävlingsvinnare för att fira att min nya webbkurs ”Att Grilla Vegetariskt” äntligen har fått ett releasedatum och kommer att komma ut nästa vecka! 😀
Att ta fram den här kursen, att filma allt material som jag kommer släppa under sommaren och göra det här releaseventet hade aldrig varit möjligt utan hjälpen från mina olika partners jag jobbat med här under för sommaren. Eventet i tisdags var Oatly huvudsponsorer för, vilket kändes helt perfekt. Dels för att jag är gravt beroende av deras produkter (<3 havrefraiche!) men också för att det gjorde det möjligt för oss att boka en riktigt schysst lokal, fixa smarrigt bjudkäk och anställa sjukt proffsig eventpersonal. 🙂


Milkshaken fick godkänt!

Vi serverade samma Oumph Texas chili som jag tävlade med på Grill SM  med en umamirykande blomkålspuré, samt bjöd på milkshakes gjord på iKaffe och vaniljglass smaksatt på lite olika sätt. Det blev hur bra som helst, och tillsammans med Brutal Brewings smarriga (veganska och ekologiska!) Ship Full Of IPAs och Cirrus Lagers var det en ganska mysig afterwork all in all 🙂
På plats var också Christoffer Eling-Pers, grundare av Coursio, företaget som hjälpt mig att utveckla den nya webbkursen. Vi snackade en del om varför jag har valt att satsa på att skapa en ny webbkurs istället för att göra ännu en kokbok och om hur framtiden för lärande kommer att se ut.


För mig är det ganska självklart egentligen. Om målet verkligen är att lära människor att laga mer och bättre mat så räcker det inte med att inspirera dem. Vi måste ge dem verktygen som behövs, och vi måste inse att alla inte lär sig saker på samma sätt. Vissa vill testa själva, vissa vill läsa allt som finns och hitta lösningen själva och andra vill se och känna och kunna ställa frågor. 
Därför tror jag så grymt mycket på det här med webbkurser. En kokbok inspirerar ett tag, men sen ställer du den lätt i hyllan och tar aldrig fram igen. Att plöja från pärm till pärm är ofta lite för mastigt. En fysisk matlagningskurs är ofta riktigt rolig, men dyr och du hinner inte med så mycket även om du har en person på plats som kan instruera dig. En webbkurs är som det bästa av båda. Du får plats med mer information än i en fysisk webbkurs, men du kan ställa frågor, får se lärorika teknikvideos och du kan diskutera det du gör med de andra som går kursen.
Jag tror att vi kommer att se betydligt mycket mer av den här typen av kurser och interaktiva sätt att prata om och lära ut matlagning framöver, och jag tycker att det känns grymt spännande att vara en av de första ut i Sverige med vegetariska matlagningskurser online.

[hr]

Kursen innehåller:

  • Instruktionsvideos och steg för steg bilder
    Enkla och smarta grilltekniker som hjälper dig att grilla allt i från grytor och till pizza
  • Marinader, såser och tillbehör som lyfter fram smakerna i det vegetariska köket
  • Hur du får ut det bästa ur nya produkter som vegokött och växtbaserade mejerier
  • Hur du grillar olika sorters grönsaker för bästa resultat
  • Recepten i kursen innehåller instruktioner för både vegansk och lakto-ovo tillagning

[button link=”https://app.coursio.com/store/svd/att-grilla-vegetariskt” bg_color=”#4fa125″]Köp kursen här![/button]Än mer awesome känns det att kursen kommer att LANSERAS I SAMARBETE MED SVENSKA DAGBLADET!!!! Ja, ni läste rätt. Jag har tagit fram den här kursen och kommer att distribuera den i samarbete med SvD, en av Sveriges absolut största digitala plattformar. Nu banne mig ska vi få ut det här med jävligt gott vegokäk till världen!
Kursen släpps i mitten av nästa vecka. Signa upp på mitt nyhetsbrev så kan du vara säker på att vara en av de första som får tillgång till kursen och får ta del av exklusiva erbjudanden, tips och rabatter!
Tack alla som kom på eventet och framförallt till Coursio och SvD som gjorde kvällen (och det här projektet) möjlig!

[hr]

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates required
DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar, Event

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
2 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!