fbpx

Releasemingel för Jävligt God BBQ 31/5

DSC08726
Hej!
Idag släpps min bok Jävligt God BBQ officiellt i bokhandlarna! Till och börja med finns den i de större onlinebokhandlarna, Bokus och Adlibris, samt så klart hos förlaget på owlstreets.com, och vi hoppas att inom kort få in den på flera fysiska platser nära dig!
För att fira detta bjöd jag de närmast sörjande plus ett gäng väldigt trevliga matskribenter och dylikt folk på en härlig BBQ-AW igår! Solen gassade, vinet flödade och grillen glödde så det stod härliga till i några timmar. Vi var på fantastiska restaurang Rost som ligger vid Zinkensdamm på Södermalm i Stockholm – en kombinerad restaurang och motorcykelgarage med en ofantligt mysig retrokänsla.

DSC08773
Miniburgare av quornfärs

DSC08875
Patchwork – Vinet till Vego stod för kvällens dryck. Skål på den! 😀

DSC08926
Vänner och familj, vad mer kan man önska!

13269529_475399692667735_26037622_n
Kvällens stjärna! Bildbax från @quornsverige

DSC08789
Oljefatsgrillen gick varm!

DSC08655
Caliente stod för kvällens alkoholfria!

DSC08740
Srirachaspett med tabbouleh! Recepten på spetten kommer från boken, och tabboulehn är från zeinaskitchen.se!

Jag vill ta en kort stund och bara säga hur ofantligt tacksam jag är för alla de otroliga människor som deltog i går, och som har följt med på resan med den här boken. Framförallt min älskade sambo som stått ut med alla dessa frenetiska kvällar knappandes på datorn, inte tittandes på film med henne…
Men också verkligen ett enormt tack till David och Niclas på Owl Streets. Utan er hade det här verkligen aldrig hänt. Ni är så jävla yeah yeah wow wow ska ni veta!
Och sen så klart mina fantastiska samarbetspartners Oumph, Quorn och Patchwork som gjorde kvällen (och boken, och en massa andra häftiga grejer som vi har på g!) möjliga! Det är fett inspirerande att få samarbeta med ett gäng så drivna och smarta människor som på riktigt verkligen vill förändra världen.
Jag såg här under dagen att ett par av besökarna själva också skrev ett par rader om kvällen.
Malin på Allt om Mat tyckte att det var på tiden att någon levererar jävligt gott vegokrubb, Annie från Vegokäk kom förbi en snabbis, Grönt varje dag har glutenfri-erat mina burgare och Pernilla på Ekoenkelt.se har tydligen sommarens grillkvällar välplanerade! Roligt att höra!
Och inte minst – Viggo Cavling gjorde ett väldigt roligt reportage. Check it outa!

Nu jävlar ska vi grilla här i sommar! 😀 Häng med på hashtag #JävligtGodBBQ!
För fler bilder från eventet, kolla bildspelet här nedan!
Alla bilder är tagna av David Johansson, Owl Streets.
[Best_Wordpress_Gallery id=”1″ gal_title=”Releasefest Jävligt God BBQ”]

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!