fbpx

Rökt Chili Sin Carne med Quorn färs

IMG_7903
Hej!
Det här är ett recept i repris från förra sommaren, men då vi kommer att ha ett riktigt dunderfokus på Jävligt God BBQ hela sommaren så tycker jag att det är väl värt att posta det på nytt så att alla ni som kanske missade det förra gången får en chans att ta del av det ni också!
Det här med att laga grytor på grillen är en helt fantastisk grej, och något jag använder mig av i flera recept i min nya kokbok Jävligt God BBQ. Dels är det sjukt enkelt. Bara att tända grillen, lägga briketterna på ena sidan så man kan kontrollera värmen lite, och sen köra. Det är dessutom både roligare och godare då röken från grillen fångas in under grillocket och ger allt du grillar en mustig smak av grillrök.
Just den här Rökta Chili Sin Carnen är just ett av alla dessa recept som ni också hittar i boken. Men jag är inte den som är den, så självklart bjussar jag på det här på bloggen också. Böcker är kul, men de går inte att googla på;)
Jag slängde även ihop en liten amatörmässig matlagningsvideo till chilin. Ni får ursäkta min aningen fjantiga attityd i videon, men jag kände mig fett cool och kunde inte riktigt hålla mig från att låta det skina igenom 😉 Hoppas ni kanske känner er aningen likadana när ni står där med järngrytan på grillen!

[hr]


IMG_7874
IMG_7883
IMG_7892

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates required

IMG_7926
IMG_7922
IMG_7917
IMG_7930

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Mustig chili som görs på grillen
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
4 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!