fbpx

Så lyckas du med Beyond Burgaren – video!

Hej!

Hoppas allt är fint med er! Idag har jag en ny liten grej till er! I samarbete med min nya agentur United Screens! De är experter på youtube och min tanke är att jag också ska bli det 😉

Vi har jobbat på att utveckla nya format för youtubekanalen och bloggen och idag har vi det första försöket på en ”how to” video! Helt enkelt ett nytt format där jag fokuserar mer på metoder och tekniker och inte bara gör videos av hela matlagningssessioner utan fokuserar på att faktiskt lära er en superviktig teknik eller visa hur någon råvara funkar lite mer konkret.

Först ut är Beyondburgaren som släpps den här veckan i matbutiker i Sverige. Alla Coops butiker kan ta in den från och med idag! (I videon säger jag 22:a maj, men där fick jag det om bakfoten, det är ju från och med vecka 22, dvs idag den 27:e maj det gäller.

Jag har ju jobbat en massa med Beyondburgaren inom ramen för mitt samarbete med Bastard Burgers och vill ändå tro att jag har ganska bra koll på hur man lyckas med att få till sina burgare.

Det har dykt upp en massa olika Beyond Burger kopior i handeln på senaste, Hälsans kök har sin Incredible Burger, Oumph har sin Oumphburgare, Garant har sin Juicy Vegan Burger (som dock är ganska annorlunda), det finns den brittiska Moving Mountains på Vigårda och några andra ställen samt Max egna puck. Alla är ganska lika och beter sig på ett liknande sätt. Du kan använda den här guiden för dem allesammans, men i  mitt tycke är fortfarande Beyond snäppet vassare, både smak- och konsistensmässigt.

En stor fördel den har mot de flesta andra är att den också är ärtbaserad! Det vill säga den är helt sojafri, vilket är ett plus både för sojaintoleranta och för att det på sikt driver upp behovet av råvaror som faktiskt går att odla här i Sverige. Idag importeras alla Beyondburgare ifrån USA, men de håller på och planerar för en fabrik här i Europa, som då självklart kommer använda europeiska ärtor för produktionen.

Om du vill veta hur du gör för att få perfekt stekyta, steka din Beyondburgare rare, medium eller well done och hur du nailar din burgarost – kolla youtubeklippet!

Stötta gärna vårt arbete genom att köpa min kokbok! Innan 3 september då den släpps går det att förhandsboka ett signerat ex utan extra kostnad på adlibris: adlibr.is/veganskhusmanskost

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂

* indicates required
 

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
6 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
6
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!