fbpx

SJ:s nya, oätliga vegetariska mat

Vad fan är grejen SJ? Hatar ni vegetarianer?

Det är inte okej att när ni äntligen kommer med en ny vegetarisk rätt, vilket ni föredömligt kom ihåg att klämma in i er nya produktserie, att ännu en gång begå samma trista misstag som vanligt. Varför envisas ni med att laga rätter som inte ens är goda?!
Jag har sagt det förut, och jag säger det igen. Det är pinsamt att SJ verkar utgå ifrån filosofin att vegetarianer ändå inte har något val och får äta det som bjuds. I det här fallet skolmat. Dålig skolmat. Chili sin carnen som går att köpa i bistron smakar inte chili. Den smakar socker. Och mosiga bönor. Riset är torrt och äckligt och vem fan vill äta inlagd jalapeno, egentligen? Det fascinerande är att SJ:s matlabb har lyckats framställa en exakt kopia av chillin vi fick i skolmatsalen på gymnasiet. Exakt.
Nä, skärpning SJ. Det är inte okej. Det här om någonting är en anledning till att skämmas för vart man jobbar. Åtminstone om ditt jobb är att stå i bistron.

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Recensioner, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
4 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!