fbpx

Snabb och urgod pastagratäng på rester

IMG_0718 (1024x769)
Det här är verkligen inte mitt glamourösaste recept. Verkligen inte. Men, nu råkar det vara så att den här bloggen handlar om jävligt god mat. Inte jävligt posh mat. Och då passar det här perfekt. Det är dessutom ett helt fantastiskt sätt att omvandla gårdagens rester till en ny och snabblagad lunch eller middag. Det enda du behöver göra är att köpa lite extra mozzarella.
Som ni kan se så var även bebisen (som inte längre är en bebis, vilket är svårt att ta in. Hon börjar på dagis på onsdag!!!!) väldigt förtjust i det hela. Hon har totaldille på mozzarella, vilket är väldigt roligt. Sådan far sådan dotter.
IMG_0713 (1024x768)
Btw, i söndags var jag och brorsan (som tillsammans med några polare driver webshopen och företaget Owl Streets som har hjälpt mig att göra boken Bloody Good Vegetarian BBQ) på Hornstulls Marknad och krängde böcker och affischer. Det var superkul! Tack alla som kom förbi och sa hej och tittade eller köpte en bok. Jag älskar er alla, innerligt och på ett strikt icke-sexuellt sätt. <3
bild (10) (1024x768)

IMG_0705 (1024x768)

IMG_0721 (1024x768)

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

variera efter vad du har hemma!
Relaterade taggar:Matlagningstips, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!