Det här är verkligen inte mitt glamourösaste recept. Verkligen inte. Men, nu råkar det vara så att den här bloggen handlar om jävligt god mat. Inte jävligt posh mat. Och då passar det här perfekt. Det är dessutom ett helt fantastiskt sätt att omvandla gårdagens rester till en ny och snabblagad lunch eller middag. Det enda du behöver göra är att köpa lite extra mozzarella.
Som ni kan se så var även bebisen (som inte längre är en bebis, vilket är svårt att ta in. Hon börjar på dagis på onsdag!!!!) väldigt förtjust i det hela. Hon har totaldille på mozzarella, vilket är väldigt roligt. Sådan far sådan dotter.
Btw, i söndags var jag och brorsan (som tillsammans med några polare driver webshopen och företaget Owl Streets som har hjälpt mig att göra boken Bloody Good Vegetarian BBQ) på Hornstulls Marknad och krängde böcker och affischer. Det var superkul! Tack alla som kom förbi och sa hej och tittade eller köpte en bok. Jag älskar er alla, innerligt och på ett strikt icke-sexuellt sätt. <3