fbpx

Stor tävling: Vinn trerätters middag med mig som kock!

14677954_10153774734257234_337748707_o
Hej!
Hoppas allt är fint med er! Själv är jag precis hemkommen från en helkul kväll där jag lagade en trerätters vegansk lyxmeny för en väns möhippa. Jag brukar vanligtvis inte göra den här typen av uppdrag så ofta, då det är ganska mycket jobb och relativt lite betalt, men det kan också vara ett riktigt rolig sätt att träffa nya människor och framförallt att få testa sina cooking skills in action!
Som ni ju säkert vet vid det här laget så är jag en av finalisterna i Matbloggsprisets Folkets Val – Sveriges största tävling för matbloggare! Tävlingen avgörs på onsdag klockan 23.59 och den bloggare vars bild har flest likes på Matbloggsprisets facebooksida kommer då att koras till vinnare.
nominerade-folketsval-matbl
Just nu är det nästan dött lopp mellan mig och en annan bloggare, som inte är vego! Vi har i skrivande stund typ 4000 röster vardera, och så tight har det varit i flera dagar nu! För att ge omröstningen lite extra energi så utlyser jag därför nu en stor tävling där priset är – Jag! Här i videon presenterar jag den:

Eller rättare sagt, mig och mina kockskills 🙂 Den person som röstar på och sedan delar min tävlingsbild med den bästa motivationen till varför man borde rösta vego vinner en trerätters middag för sig själv och tre av sina vänner med mig som kock! Jag står för hela kalaset och kommer hem till er och lagar middag. Ni bestämmer menyn (eller så gör jag det, ni väljer!).
För att tävla ska ni göra följande:

  1. Gå in på Matbloggsprisets Facebooksida och likea min tävlingsbild (via den här länken!)
  2. Dela tävlingsbilden på Facebook med en motivation till varför man borde rösta vego i tävlingen
  3. Se till att ditt inlägg är offentligt så att jag kan se det!

img_0258
Övriga regler:

  • Jag kommer att välja den bästa nomineringen efter att Matbloggsprisets tävling är avklarad vid midnatt på onsdag. Jag är enväldig jury, och beslutet kan inte överklagas!
  • Jag står för alla kostnader i samband med middagen (inklusive ev. resa för mig), utöver alkohol som ni får stå för själva.
  • Jag kommer att bjuda på middag oavsett om jag vinner eller inte!

Här är lite menyinspiration, från kvällens helveganska middag!
Till förrätt: Grönkålssallad med avocadocreme och jordärtskockschips (receptet innehåller grönkålschips istället)
Till huvudrätt: Smörbakad blomkål med kantarell och lingonsås, knaperstekt svamp och inlagd tofu (receptet innehåller fetaost istället för tofu och en annan sorts sås)
Till efterrätt: Panacotta med havtorn, digestive och citronmeliss (receptet innehåller jordgubbssylt istället)
img_0261
img_0269
img_0282
 

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Tävlingar, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!