fbpx

Stort nytt samarbete!

med restaurangkedjan Oh Poké!

Hejsan! Superroliga nyheter!

Idag skrev jag på avtalet för ett nytt stort restaurangsamarbete med restaurangkedjan Oh Poké där jag ska hjälpa dem att utveckla deras veganska utbud och ta fram kampanjrätter till dem.

Ni kanske har hört talas om Oh Poké och deras nya veganska lax från märket Vegan Zeastar som har skrivits om i alla möjliga veganmedia på senaste, både Tidningen Vego, Djurens Rätts Välj Vego, VegNews och Foodora har gjort stora artiklar om den på senaste, och mitt inlägg som jag gjorde i vintras och som blev det inlägg med bäst spridning jag gjorde på hela 2019! :O

Redan nu kan ni besöka deras restauranger och få alla deras nu existerande Poké Bowls med den veganska laxen och med veganska såser. Inom kort kommer jag att lansera mina egna rätter på deras menyer och tillsammans så ska vi se till att ta Poké Bowlen och den Hawaiianska matkulturen från Stockholms innerstad och ut i folkhemmen!

Jag har under det senaste året gått ifrån att häckla Poké bowlen som ett innerstadsfenomen till att verkligen älska den. Det är ett fantastiskt koncept som lägger sig lite någonstans mellan sushi och tacos i det att det baseras på i stort sett samma råvaror som sushin, men har tacosens frihet och experimentlusta. Inte minst är det en otroligt mångsidig och flexibel maträtt, som jag tror har all potential att ta samma utrymme i de svenska hemmen som just tacosen.

Gör en stor skål med sushiris (det är mycket enklare än vad du tror, och jag kommer inom kort att ge er en guide till ett enkelt och gott ris!), fyll ett gäng mindre skålar med hackad avocado, mango, sjögrässallad, picklad ingefära, vegolax eller tofu och what ever annat gott du gillar. Ställ fram på bordet tillsammans med sojasås, srirachamajonnäs och lite färska örter och låt gästerna bygga sin egen bowl, precis om man bygger sin egen tacos. Tro mig – ni kommer att älska det här, jag jag ser väldigt mycket fram emot att få prata mer med er om detta under året!

Mer om vårt samarbete kommer snart i samband med att jag släpper de första rätterna! Tills dess lämnar jag er med de här supersmarriga bilderna på några av deras poké bowls och hur vegolaxen kan se ut när den används till sushi! (Vilket tyvärr inte serveras på Oh Poké, men nog kommer att gå att få tag i inom kort på andra sätt!)

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂

* indicates required

DELA INLÄGGET

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!