fbpx

Stort samarbete med Bastard Burgers! 12 veganska månadsburgare och ny stor vegansk meny!


*** I Samarbete med Bastard Burgers ***
Hej!
Hörrni! Detta är ENORMT! Kanske det samarbete någonsin som jag varit mest peppad på! Idag är det äntligen officiellt att jag under 2019 kommer att teama upp med Bastard Burgers, Sveriges just nu absolut coolaste, bästa och relevantaste restaurangkedja kring ett jättesamarbete där jag ska ta fram en ny vegansk månadsburgare, varje månad under hela 2019 och dessutom hjälper dem att kvalitetssäkra och kommer vara ambassadör för deras helt nya veganska fasta meny. De kommer nämligen från och med januari att erbjuda HELA sitt utbud i veganskt format!
De tar inte bort köttet eller halloumin, men de har tagit fram veganska versioner av alla sina dressingar, sin burgarost, sina burgare, baconet, shakesen, brödet och alla andra viktiga detaljer på menyn så att ALLT ska gå att beställa veganskt! Varenda burgare, varenda tillbehör och varenda dryck (ja utöver öl och vin som innehåller animalier så klart, men det finns gott om veganalternativ).
HUR COOLT ÄR INTE DETTA?!


Idag har vi upplagning och provsmakning av alla nya burgare, deras nya chokladshake och deras nya veganska Animal Fries (som kommer att pimpas ännu lite mer framöver har de lovat) och det var fan helt otroligt.
Bastard har efter mycket vändande och vridande mellan olika alternativ landat i att köra på Beyond Burgare som bas i sina burgare, de kommer att använda en ärtbaserad vegansk majonnäs och Violifes ost. Deras nya hamburgerbröd är ALLA veganska och det lutar mot att även Shakesen alla kommer bli veganska framöver. Men vi får vänta och se exakt hur alla detaljer kommer falla ut, det är fortfarande lite tweaking att göra. Jag kommer att  hjälpa dem som kvalitetskonsult med både att hitta nya produkter och recept på tillbehör och såser under året och kommer framförallt att ta fram hela 12 stycken veganska månadsburgare under året! En för varje månad, med start i januari.
Så förhoppningsvis kommer succen från 2018 års Jävligt Borlänge burgare som jag gjorde med Bastard under januari och februario 2018 bara vara en lätt försmak av vad som komma skall.
Det här kommer bli hur bra som helst!

Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora vegorörelse – skapat av och med er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon, eller köp något från vår nya webshop! All vinst där går direkt till att vi kan göra fler recept och mer material som det här!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates requiredDELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
4 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!