fbpx

Support you local blogger

Köp en signerad kokbok!

Hej!

Tyvärr drabbas jag, precis som väldigt många andra små egenföretagare med sårbar ekonomi ganska hårt av Coronaviruset. Jag har fått ställa in alla mina fysiska utbildningar och föreläsningar de kommande månaderna och kommer inte ha möjligheten att ta mig till några mässor och sälja kokböcker eller att träffa alla er fina människor 🙁

Jag är dock inte den som sitter och deppar, utan jag håller för fullt på och snickrar på alternativplaner. En av dem är denna, att på nytt satsa på att erbjuda er möjligheten att köpa signerade kokböcker direkt av mig!

Vi kommer också inom kort att släppa en ny STOR satsning på att digitalisera våra föreläsningar och kurser för kockar i storkök (!!!) och så vet ni att varje gång ni stödköper en burgare på Bastard, eller en Pokébowl på Oh Poké så går en liten andel av det köpet till your favourite veganbloggare och hjälper mig att fortsätta sprida vegoevangeliet vidare. <3

Signerade böcker

Just när vi är på mässorna brukar alltid signerade böcker vara väldigt populärt. Jag vet att många uppskattar chansen att också få ett tillfälle till en pratstund, vilket en köpt bok online inte riktigt möjliggör. Men, just nu så skulle jag uppskatta otroligt mycket om ni skulle vilja stötta mig i denna ganska svåra situation jag sitter med, med anställda, lokalkostnader, och inte minst min egen lön att betala genom att beställa en eller två signerade böcker. Kanske också en t-shirt från vår merchandise medan ni håller på?

Om ni beställer här direkt från min egen webshop, så går pengarna direkt till mig, minus lite porto, administration osv. Det innebär att jag, till skillnad från om ni köper böckerna från exempelvis Adlibris faktiskt får pengar i handen omgående, istället för utbetalad i en royalite om ett halvår som vanligtvis annars sker.

Det skulle betyda OTROLIGT mycket om ni har möjlighet att skänka oss en tanke.

Just nu säljer vi både Vegansk Husmanskost och min gamla bok Jävligt God BBQ signerade.

Vegansk husmanskost är ju som ni säkert känner till en kokbok om precis det – hur du gör maten vi alla vuxit upp och lärt oss älska här i Sverige helt vegansk. Den innehåller både recept som passar till vardags och till fest – inte minst nu till påsk då den är smockfylld med supergoda påskrecept!

Här kan du köpa den för 249:- signerad + frakt!

Jävligt God BBQ släppte jag 2016 på eget förlag (tillsammans med min käre bror David Johansson som redaktör och hans geniale kollega Niclas Boman som illustratör och formgivare). Det är en Lakto-Ovo vegetarisk (men alla recept har instruktioner för hur man veganiserar dem) grillbok med recept på allt från hamburgare, grillspett, foliebakade grönsaker, massor av goda såser och marinader till chiligrytor och annat göttigt. Den har än så länge bara sålt i ca 3500 ex, så jag tänker att det säkert finns en hel del av er där ute som inte lagt vantarna på denna, snart väldigt sällsynta dyrgrip! Det är de sista hundratals exen vi säljer ut nu!

Här kan du köpa den för 199:- signerad + frakt!

Ni hittar bägge böckerna, tillsammans med all min övriga merchandise (köp som sagt gärna en tisha också, varje krona spelar roll!) på webshopen, länk här:

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!