fbpx

Testar Simple Feasts Family Feast Låda!

Ni kanske har sett reklamen?

Hej!

Hoppas allt är fint med er! Ni kanske har sett reklamen för Simple Feast som dyker upp lite överallt nu förtiden och undrat lite vad det kan vara för något? Jag gjorde ett samarbete med dem i september och fick en fråga om jag ville testa även deras andra version av deras matlåda (för det är en låda, inte en kasse som man får hemskickad) så jag kunde hjälpa till att försöka visa er lite bättre vad Simple Feast är för något varför det är en bra grej.

Och jag tycker verkligen att det är en bra grej! Kortfattat så är idén att det är nästan färdiglagade matlådor som skickas hem till dig en gång i veckan och som du kan laga klart på ca 10-15 minuter. Alla deras matlådor är dessutom vegetariska eller veganska!

Jag älskar ju att laga mat som ni ju vet och vill gärna ha ganska mycket kontroll över vad jag lagar och äter. För mig passar en matkasse som Simple Feast ganska bra, dels för att den bara innehåller tre rätter vilket gör att jag får gott om utrymme att laga mina egna grejer också, men får lättare att undvika de där slöa och trötta kvällarna när det annars bara blir halvfabrikat eller enkla pastarätter (som vi ALLA har, även jag). Det går att beställa rätterna i 2-3 portionsstorlek eller 4-5 portionsstorlek. De större satserna lämpar sig bra för matlådor, vilket gör det hela ännu enklare att äta bra och klimatsmart.

Kännetecknande för Simple Feasts rätter är att de överlag är ganska grönsaksbaserade och väldigt varierade. Det känns fräscht och välbalanserat, även om jag kanske själv skulle efterfråga en och annan vegoköttbulle ibland. Men det kan man ju då äta de dagar man inte äter denna kasse.

Priset ligger på 699:- för 2-3 portionsversionerna och 999 för 4-5 portionslådan + frakt på 59 kronor. Det slår ut på ca 70 kronor per portion för den stora kassen och ca 78 för den lilla, vilket ändå är helt okej om man jämför vad det skulle kostat att beställa hem färdiglagad mat eller köpa lunch ute på stan! Och Simple Feasts styrka är just den semilagade grejen. Det reducerar tiden du behöver lägga ner på maten otroligt, utan att det för den sakens skull blir för dyrt och gör det väldigt mycket lättare att äta bra.

I familjelådan som jag fick hem den här gången var det en rätt med tortillapizza med en pumpa och linssallad, en pytt i panna på stora vita bönor, svamp och potatis och en indisk currygryta med svamp, broccoli och råris. Framförallt pizzan tyckte jag var riktigt riktigt god! Jättebra idé med bakad blomkål på pizzan, det blev jättemustigt och funkade perfekt med de salta och lite syrliga oliverna. Det är dock tydligt att det är smaker anpassade för familjen, för jag själv kryddade på min indiska gryta en hel del när jag lagade upp den. Men det vill jag dock säga är en bra sak. Kids är inte de största påhejarna av chili.

Här kan du testa Simple Feast själv! Om du använder koden JAVLIGTGOTT10 så får du 10 % rabatt på första köpet!

Jag rekommenderar det varmt.

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!