fbpx

Texas chili med blomkålspuré – Recept två från Grill & BBQ SM 2017


Hej!
Hoppas allt är fint med er! Här sliter jag på för fulla muggar inför releasen av min nya stora BBQ kurs som kommer nästa vecka! Redan i morgon kommer vi att ha ett litet privat event för press och vänner för att fira att vi snart är färdiga med allt det här monumentala slitet!
Jag hoppas att ni kommer tycka att det har varit värt lite tystnad från mig de senaste veckorna när ni ser vad vi kommer att rulla ut här under sommaren. Massor av goda recept, sjukt fina videos och kanske den mest ambitiösa vegoBBQ webbkursen som någonsin skapats! Jo jag menar det. Den kommer bli kalasbra 🙂
Och vet ni vad som är extra roligt? Det blev klart idag att vi kommer att släppa kursen i samarbete med Svenska Dagbladet!!! Ja, ni läste rätt, självaste SvD Perfect Guide kommer att stå som avsändare och distributör för kursen tillsammans med mig här under sommaren. Det ökar i ett enda slag min egen plattform med sina ca 100 000 besökare i månaden med ungefär TVÅ MILJONER TILL I VECKAN. Nu jäklar ska vi lära svenska folket att grilla grönt på riktigt!

Det första steget i den här intensiva resan under sommaren var dock när jag var med mina recept och skuggtävlade mot Sveriges grill och BBQ elit på Grill & BBQ SM den 20-21 maj. De flesta av de recepten jag lagade där kommer att vara med i min kurs och ni kommer att få ta del av dem allesammans löpande under sommaren. Jag tänker att om de räckte för att göra dem nöjda så borde de ju rimligtvis kunna göra era familjemedlemmar mäkta imponerade i sommar. Eller hur? 😉
Här har ni receptet på den rätt som faktiskt fick högst domarbetyg av alla mina rätter på Grill & BBQ SM – Vegansk Texas chili med oumph och tabasco, serverad med en riktig umamirykande blomkålspuré. Den kommer jag för övrigt också att bjuda på till gästerna som kommer på mitt releaseevent för kursen i morgon!
[hr]

Följ mig gärna också på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration! 

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min maillista! 

* indicates required


DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Från Grill & BBQ SM 2017
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
14 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
14
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!