fbpx

Ungsgratinerade nachos med västerbottensost och hemmaskruvad tacofärs

IMG_4007 (800x600)
Som ni märker är jag inne i en period då jag äter en massa sallad och nyttigheter. Haha. Eller inte. Jag skulle vilja ursäkta det med att jag springer en massa och håller min metabolism på topp, men tyvärr har jag problem med knäna så det blir inte riktigt så heller. Jag får helt enkelt skratta mig lycklig över att min sambo gillar när det finns lite mer av mig att bita i. Heh… :-/ 😉
Skämt å sido, så visst. Det kanske inte är jättenyttigt att käka en massa fastfood och snickra ihop egna fejkonrecept på löpande band, men det är åtminstone väldigt gott och roligt! Just nu har jag och killarna från Owl Streets dessutom ett nytt stort projekt på gång som ni kommer att få se mer av steg för steg här under våren. Vi kan väl säga så mycket som att om ni gillar mina vegetariska köttbullar med pressgurka och rårörda lingon, så kommer ni att rådigga det här! 😀
Men, tills dess så får ni hålla till godo med det här. Det kanske ultimata bakfyllekäket. Fast, precis som med knäckepizza vs vanlig pizza, med en liten extra twist som ger det lite finess på samma gång.
IMG_4011 (800x600)
IMG_4003 (800x600)
IMG_4004 (800x600)

IMG_4015 (800x600)

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med västerbottensost och hemmakryddad tacofärs
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
4 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!