fbpx

Vägen mot vego!

Föreläsning med Jävligt Gott

Hej!

Stora grejer! De flesta föreläsningar och kurser jag håller är nuförtiden för företag, på universitet eller för kommuner och det är inte så ofta som det finns möjlighet för privatpersoner att gå någon av mina föreläsningar. Och så kan vi ju inte ha det, så nu släpper jag biljetter till två föreläsningskvällar under hösten 15 oktober och 14 november. Varje föreläsning har bara 100 platser så det gäller att passa på om du vill få chansen att komma förbi!

Det här är ett första test från mitt håll. Om det går bra så lovar jag att det blir fler föreläsningar på fler platser!

Vad kommer föreläsningen handla om då?

Jag har rest land och rike runt och jobbat heltid med att försöka få fler människor att äta mer vego i tre års tid nu och i den här föreläsningen så går jag igenom alla mina bästa tips, största insikter och viktigaste punkter som både hjälper dig att ta stegen närmare en mer växtbaserad kost, men som också ger dig verktygen för att själv bli bättre på att ta samtalen om vego med dina nära och kära och inspirera andra mot en mer växtbaserad vardag.

Vi kommer att gå igenom allt det viktigaste du behöver veta om varför det är en bra idé att äta vego. Vi kommer att prata om de vanligaste förbehållen och frågorna folk har om vego och vi kommer att slå hål på dem alla, och framförallt så kommer jag att ge er alla mina bästa tips för att lyckas i det växtbaserade köken och som jag utvecklat medan jag föreläst och skrivit kokböcker de senaste åren.

Så klart kommer vi också att försöka sno ihop en riktigt schysst goodiebag, bjuda på något litet att käka och dricka och så kommer det finnas möjlighet att köpa signerade kopior av mina tre kokböcker, Jävligt God BBQ (2016), Vegansk Husmanskost (2019) och Vego i Världsklass (2019) på plats!

Hard facts

Tid: 17.45-20.00 15/10 och 14/11 2019

Plats: F7 Konferens, Ljusgården. Fleminggatan 7, Stockholm

Vad och hur: Föreläsningen börjar 17.45 och är 1 h 15 min lång och följs därefter av ett 45 minuter samtal och frågestund. Endast enklare förtäring kommer bjudas på, så kom mätt eller ät efteråt! Alla får en goodiebag!

Pris: 299:- kr per plats

Anmälan: Görs via det här formuläret eller knappen nedan. Efter anmälan skickar vi ut en faktura med kort förfallodatum du betalar som vanligt!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!