fbpx

Vårens matprat finns nu på soundcloud!

roberts_sommar
Hej!
Under hösten 2014 och våren 2015 har jag, som ni kanske vet, snackat mat tillsammans med Hugo och Julle på East Fm After Work varje fredag klockan 16.30. De ringer upp mig och jag pladdrar på om något nytt recept varje vecka, och roligt nog för både er och mig så spelas allt in och läggs sedan upp på soundcloud som en liten mini-podcast.
Nu har de tagit sig själva i kragen och lagt upp hela 13 stycken nya avsnitt på soundcloud som vi har spelat in under våren. De flesta recepten är sådana som redan finns på bloggen, men som ni där kan höra mig snacka om lite mer utförligt (och i många fall babbligare, haha). Så, om ni kollade på Halv Åtta Hos Mig i maj, och känner att ni saknar min väna stämma, så vet ni vad ni kan göra under sommaren!
Eller, åtminstone så hoppas jag på att kunna bjuda på lite inspiration till sommarens löpturer eller solstolshäng.
Trevlig lyssning, och hör gärna av er och berätta vad ni tycker samt vilka recept ni vill att vi ska snacka om i höst.
Ni hittar alla avsnitt i spelaren här i högerspalten, eller på soundcloudsidan här.
Trevlig sommar!
Soundcloud matprat

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Matlagningstips, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
3 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
3
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!