Hej!
Januari har inte varit den starkaste månaden när det kommer till mängden nya recept och blogginlägg ifrån mig. Tack och lov har jag räddats av några riktig starka och roliga samarbeten (Jag tittar på er Bastard Burgers och Cervera!) men utöver dem så har jag knappt lyckats producera nog för att hålla näsan över ytan på vad som är okej för en professionell matbloggare.
Men, jag har mina ursäkter! Den här månaden har gått åt till otroligt mycket förberedande arbete inför det kommande året som kommer att bli EPISKT.
Jag kan lite hugat men väldigt peppat informera om att jag förra veckan både tog det stora steget att bilda ett AB för Jävligt Gott (JG Vegan Food AB heter det, man fick tydligen inte heta Jävligt i sitt bolagsnamn…:P) och jag har tagit mitt första riktiga företagslån för att ha råd att satsa rejält på det jag tror kommer att bli 2018 två stora grejer:
Jävligt Gott Möter… – Sveriges nya stora veganska matlagningsprogram av och med OSS! Första avsnittet släpps redan PÅ SÖNDAG och kommer att bli JÄVLIGT BRA!
samt
(och det här är verkligen inte alls officiellt ännu, men jag skriver det här för att utmana mig själv så det faktiskt blir av och jag inte bangar)
Jävligt God Catering! Ja! Ni läste rätt – 2018 startar vi Cateringfirma så vi ÄNTLIGEN kan börja ta alla era förfrågningar om bröllop, event, studentfiranden, fester och allt annat på största möjliga allvar och ta jävligt god veganmat ut i Sverige på riktigt!
Men mer om det kommer här på bloggen inom kort!
Nu kommer ett recept här som ni allesammans gick totalt bananas över när jag lagade det i helgen. Väldigt roligt tycker jag, för det bevisar verkligen det jag själv har känt och tyckt hela tiden att 1) klassisk husman är alltid fan det bästa! och 2) det måste inte vara snyggt för att se gott ut! De här bilderna är tagna med min mobilkamera under min verkligen inte så värst matfotomässiga kökslampa. Men smarrigt ser det ut ändå!
Jag har ett gammalt recept på biff stroganoff på bloggen sedan några år tillbaks, men här har jag veganiserat det, pimpat det lite mer och överlag gjort det något strå vassare. Så hoppas ni gillar det! Glöm inte att tagga #jävligtgott om ni lagar det själva, så jag och andra kan få se och ta del av era lika snygga vardagskreationer. 🙂
Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora veganska matlagningsprogram – skapat av och för er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂