fbpx

Vegansk biff stroganoff


Hej!
Januari har inte varit den starkaste månaden när det kommer till mängden nya recept och blogginlägg ifrån mig. Tack och lov har jag räddats av några riktig starka och roliga samarbeten (Jag tittar på er Bastard Burgers och Cervera!) men utöver dem så har jag knappt lyckats producera nog för att hålla näsan över ytan på vad som är okej för en professionell matbloggare.
Men, jag har mina ursäkter! Den här månaden har gått åt till otroligt mycket förberedande arbete inför det kommande året som kommer att bli EPISKT.
Jag kan lite hugat men väldigt peppat informera om att jag förra veckan både tog det stora steget att bilda ett AB för Jävligt Gott (JG Vegan Food AB heter det, man fick tydligen inte heta Jävligt i sitt bolagsnamn…:P) och jag har tagit mitt första riktiga företagslån för att ha råd att satsa rejält på det jag tror kommer att bli 2018 två stora grejer:
Jävligt Gott Möter… – Sveriges nya stora veganska matlagningsprogram av och med OSS! Första avsnittet släpps redan PÅ SÖNDAG och kommer att bli JÄVLIGT BRA!
samt
(och det här är verkligen inte alls officiellt ännu, men jag skriver det här för att utmana mig själv så det faktiskt blir av och jag inte bangar)
Jävligt God Catering! Ja! Ni läste rätt – 2018 startar vi Cateringfirma så vi ÄNTLIGEN kan börja ta alla era förfrågningar om bröllop, event, studentfiranden, fester och allt annat på största möjliga allvar och ta jävligt god veganmat ut i Sverige på riktigt!
Men mer om det kommer här på bloggen inom kort!
Nu kommer ett recept här som ni allesammans gick totalt bananas över när jag lagade det i helgen. Väldigt roligt tycker jag, för det bevisar verkligen det jag själv har känt och tyckt hela tiden att 1) klassisk husman är alltid fan det bästa! och 2) det måste inte vara snyggt för att se gott ut! De här bilderna är tagna med min mobilkamera under min verkligen inte så värst matfotomässiga kökslampa. Men smarrigt ser det ut ändå!
Jag har ett gammalt recept på biff stroganoff på bloggen sedan några år tillbaks, men här har jag veganiserat det, pimpat det lite mer och överlag gjort det något strå vassare. Så hoppas ni gillar det! Glöm inte att tagga #jävligtgott om ni lagar det själva, så jag och andra kan få se och ta del av era lika snygga vardagskreationer. 🙂

Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora veganska matlagningsprogram – skapat av och för er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂

* indicates required


<div ”>DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med svamp, senap och havregrädde
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
8 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!