Hej!
Hoppas allt är fint med er! Själv sitter jag just nu hemma med huvudvärk och snuva efter en helg på Vegovision och några dagar dessförinnan i en alldeles för kall sommarstuga. Kanske har det också att göra med allt intensivt jobb jag behövt lägga ner på Vegansk Husmanskost och på Vego i Värdsklass på senaste också. Det ÄR slitigt att skriva kokböcker! Jag tror att jag har skrivit typ 100 sidor A4 text till de här två böckerna och tagit fram ca 150 recept de senaste månaderna. Det känns helt sjukt när jag tänker på det. Nåja. Det kommer med största sannolikhet kännas värt det när de kommer ut!
Vegansk Husmanskost kommer ju som ni vet den 3:e september och snart kommer vi även släppa releasedatum och förhandsbokning för Vego i Världsklass! Ser enormt mycket fram emot det. Ni kan förhandsboka Vegansk Husmankost på adlibiris, så om ni inte gjort det ännu, vad väntar ni på? 🙂
I helgen var jag och Linda som sagt på veganmässan Vegovision i Malmö och det var verkligen en energiboost! Fan vad ni alla är fina alltså. Tack så enormt mycket till alla som kom fram och sa peppande ord, köpte kokböcker och merchandise eller kom och tittade på mina olika scenpunkter <3 Det betyder så otroligt mycket att höra era uppmuntrande ord, och att jag kanske till och med hjälpt några av er på vägen mot att äta mer växtbaserat. Det är verkligen därför jag gör det här!
Jag lovade ju att receptet på chorizogrytan som jag lagade i Peas of Heavens monter skulle komma upp på bloggen, och vem är jag att inte leverera på ett sånt löfte? Här nedanför är receptet. Receptet på carbonaran, på smoothien och på ärtguacamolen som jag lagade på den öppna scenen får ni dock vänta på böckerna för att läsa! Carbonaran finns i både Vegansk husmanskost och i Vego i Världsklass och Smoothien i Vego i Världsklass. Guacamolen hittar ni dock här!