fbpx

Vegansk chorizogryta med kikärtor från Vegovision i Malmö 2019

Hej!

Hoppas allt är fint med er! Själv sitter jag just nu hemma med huvudvärk och snuva efter en helg på Vegovision och några dagar dessförinnan i en alldeles för kall sommarstuga. Kanske har det också att göra med allt intensivt jobb jag behövt lägga ner på Vegansk Husmanskost och på Vego i Värdsklass på senaste också. Det ÄR slitigt att skriva kokböcker! Jag tror att jag har skrivit typ 100 sidor A4 text till de här två böckerna och tagit fram ca 150 recept de senaste månaderna. Det känns helt sjukt när jag tänker på det. Nåja. Det kommer med största sannolikhet kännas värt det när de kommer ut!

Vegansk Husmanskost kommer ju som ni vet den 3:e september och snart kommer vi även släppa releasedatum och förhandsbokning för Vego i Världsklass! Ser enormt mycket fram emot det. Ni kan förhandsboka Vegansk Husmankost på adlibiris, så om ni inte gjort det ännu, vad väntar ni på? 🙂

I helgen var jag och Linda som sagt på veganmässan Vegovision i Malmö och det var verkligen en energiboost! Fan vad ni alla är fina alltså. Tack så enormt mycket till alla som kom fram och sa peppande ord, köpte kokböcker och merchandise eller kom och tittade på mina olika scenpunkter <3 Det betyder så otroligt mycket att höra era uppmuntrande ord, och att jag kanske till och med hjälpt några av er på vägen mot att äta mer växtbaserat. Det är verkligen därför jag gör det här!

Jag lovade ju att receptet på chorizogrytan som jag lagade i Peas of Heavens monter skulle komma upp på bloggen, och vem är jag att inte leverera på ett sånt löfte? Här nedanför är receptet. Receptet på carbonaran, på smoothien och på ärtguacamolen som jag lagade på den öppna scenen får ni dock vänta på böckerna för att läsa! Carbonaran finns i både Vegansk husmanskost och i Vego i Världsklass och Smoothien i Vego i Världsklass. Guacamolen hittar ni dock här!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

serverad under vegovision 2019!
Relaterade taggar:Artiklar, Event, Kokböcker

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
8 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!