Hej!
Hoppas allt är fint med er! Själv har jag hamnat sängliggandes pga feber å lite annat otyg i helgen vilket ju känns lite mindre nice. Det känns lite dubbelt, på ett sätt är det skönt att faktiskt vara tillräckligt sjuk för en gångs skull för att faktiskt inte riktigt orka eller kunna jobba (ok – jag pallar ligga i sängen eller i soffan å skriva en stund, men inte i timmar – och jag orkar verkligen inte springa runt på stan eller laga en massa mat) så jag har för en gångs skull en anledning till att inte göra så mycket annat än att kolla på Star Trek.
Å andra sidan avskyr jag att känna mig som en odugling som bara ligger i soffan när min sambo springer runt på kalas med barnen, och städar och fixar hemma. Eller för den delen att behöva ställa in jobb. 🙁
Nåja, jag får väl bara bita i det sura äpplet och acceptera att jag inte alltid är på topp, och sen ge sambon en rejäl massage när jag hamnar på fötter igen.
Den här fiskgratängen tog jag ursprungligen första gången fram (i en lite annan version dock) till min kokbok Jävligt God Husman, men jag har aldrig publicerat det på bloggen förut. Det är otroligt enkelt och gott och jag rekommenderar verkligen att ni testar det! Ett tips – kikärtsspad i potatismoset + liiite gurkmeja för färgen gör all skillnad i världen här. Det ger potatismoset den där rätta stadgan som behövs för att det ska hålla formen i ugnen och bli riktigt fint. Testa själva!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂