fbpx

Vegansk kalops


Hej Vänner!
Idag firar jag ett år som professionell matbloggare! Stort va? Jag sa upp mig i augusti 2016 och efter två månaders uppsägningstid så satt jag här i soffan med ett helt nytt liv framför mig. Och vilket år det har varit! Grill SM, kokböcker, ett eget litet TV-program, supercoola samarbeten och en massa annat roligt. Jag tänker mig att jag ska skriva ett lite längre inlägg snart och berätta mer om mina planer och tankar för Jävligt Gott framöver, för det kommer bli alldeles för långt för ett sånt här inlägg och jag har jättemycket planer. Men oavsett vad är jag sjukt tacksam över att ni är med mig på resan och gör det hela möjligt.
Mitt mål med jävligt gott att att kunna nå ut till så många som möjligt med inspiration kring och tips kring hur man kan äta mer och godare växtbaserad mat. Ska vi få fler att äta mer vego så räcker det inte med att det är ”rätt” – det måste också vara gott, attraktivt och enkelt.
För att göra det så gör jag en massa saker nuförtiden. Jag gör recept och ger en massa tips för att inspirera och visa hur god och enkel vegetariskt/vegansk mat kan vara. Jag föreläser, debatterar och gör olika events där jag vill visa upp hur gott och enkelt det kan vara och försöker lyfta ett samtal om ett nytt sätt att se på vegetariskt mat, och jag gör olika typer av samarbete med företag där vi tillsammans hjälps åt att ta fram nya tips, bra idéer, tjänster och produkter som kan göra det enklare och roligare för ER att äta vego. Bra va?


En sak jag verkligen saknat sedan jag gav upp köttet så är mustiga köttgrytor. Vilket ni säkert luskat ut vid det här laget, med tanke på mina ständiga chiligrytor, mina boeufar, dillköttet, BBQ bönorna och mycket annat. Och köttgrytan to rule them all här i Sverige är ju onekligen kalops, eller hur? Och om den här typen av vegoköttsgrytor gör det enklare för MIG att förbli vego så borde det väl rimligtvis hjälpa fler in på den vägen också, eller hur? 🙂
Det här receptet blev jag riktigt, riktigt nöjd med, och det känns kul att veta att det kommer att spridas långt utanför min blogg. Mer vegansk husmanskost till folket!

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates required
DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med vegokött och rödbetor
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
4 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!