fbpx

Vegansk matlagningskurs med Jävligt Gott – Så här är det!


Hej!
I fredags tog Jävligt Gott över PS Matsal, en fantastiskt mysig matstudio nära Nytorget på Södermalm i Stockholm och höll i en vegansk matlagningskurs för 20 glada själar som kommit för att lära sig mer om vegansk matlagning och för att ha en trevlig avslutning på veckan.
De här matlagningskurserna är en del i Jävligt Gotts nya storsatsning på veganska matlagningsutbildningar som vi kallar Jävligt gott Academy – Sveriges veganska kockskola och fredagens kurs var den första av många kommande fysiska matlagningskurser för privatpersoner som vi kommer arrangera framöver! Akademin kommer att rikta sig mot både privatpersoner och företag, och kommer erbjuda både fysiska kurser, cook alongs, föreläsningar och webbaserade matlagningskurser och webbseminarier – allt med ambitionen att ingen i det här avlånga landet ska kunna säga att de inte kan laga vegansk mat eller vet hur det går till!

Om du vill ha en klassisk matlagningskurs som den här så har vi det där fokus ligger på upplevelsen och en grym kväll, och nu finns det datum att boka i både Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå för hösten. Men vi har som sagt webbkurser där vi lägger ännu mer fokus och tid på just ditt lärande och där du kan lära dig i din egen takt. Som en interaktiv kokbok med videos typ! Hur bra som helst!
Vi har också paket och utbildningar för dig och ditt företag. Vill ni ha en företagskickoff? Utbilda kockarna på er skola eller i ert restaurangkök? Vi kan kombinera föreläsningar med cook alongs för en oslagbar djupdykning i den moderna veganska matlagningskonsten.
Vill ni boka en utbildning så kan ni läsa mer om dem här eller anmäla er direkt här om ni vill gå en fysisk matlagningskurs.
Här hittar ni våra webbkurser
Och här kan ni läsa mer om våra företagserbjudanden!
 


Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora vegorörelse – skapat av och med er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂 

* indicates requiredDELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar, Event, Kurser

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!