*I samarbete med Go Vegan veganostar*
Hej!
Hoppas allt är fint med er! Nu är sommaren igång och ni kommer med största säkerhet både och och annan gång ge er ut på picknick med familjen. Då kan det sitta på sin plats med ett riktigt gott och enkelt salladsrecept som ni kan släpa med er ut på fältet.
Jag har teamat upp med de nya Go Vegan-ostarna från norska Synnöve här under sommaren för att ge er ett gäng smarriga och somriga recept baserat på deras nya veganska ost. Den är ganska lik de övriga veganska ostarna på marknaden baserade på kokosfett, men är verkligen en av de bästa på marknaden. Den smälter riktigt fint, smakar gott och är på alla sätt och vis i framkant i sitt segment.
Jag har gjort alldeles för lite rätter här på bloggen tidigare med vegansk ost, kanske då främst för att veganska ostar tidigare verkligen inte riktigt hållit måttet. Men nu när de då faktiskt börjar bli något att tala om så känns det väldigt kul att kunna ge er några recept baserade på dessa!
I det här första receptet så gör jag min egen take på den otroligt klassiska och kanske lite smått utjatade pastasalladen med ost och skinka. Ni vet den där som i stort sett alltid finns att köpa i färdigsalladshyllan på 7-Eleven eller i matbutikerna. Men så klart en betydligt mycket fräshare och godare version! Helt enkelt den mest klassiska varianten av pastasallad, uppdaterad för 2019 och för att vara 100 % växtbaserad! Det är ett superenkelt recept och ingredienserna går att variera efter vad du gillar och har hemma.
Stötta gärna vårt arbete genom att köpa min kokbok! Innan 3 september då den släpps går det att förhandsboka ett signerat ex utan extra kostnad på adlibris: adlibr.is/veganskhusmanskost
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂