Hej!
I veckans avsnitt av ”Jävligt Gott Möter…” hade jag den stora glädjen och äran att kunna bjuda in Johan Karlgren, a.k.a Pappas Pärlor och Babette Tillkvist Wuollet, en av mina Patreons, tillika fellow veganbloggare på Babettes Veganblogg för att snacka om det här med att älska och bejaka sina barndomsminnen (oavsett om de handlar om matminnen eller tvspel), om vad som egentligen är möjligt och inte möjligt att göra med pärlor och en hel del om hur man får fram de där riktigt stora och goda smakerna ur veganmat.
Jag ska faktiskt tyvärr hålla det här inlägget ganska kort idag då jag fortfarande är ganska svag i sviterna efter en magsjuka jag drog på mig här i slutet på veckan, så jag låter själva avsnittet tala för sig själv den här gången 🙂
Men om ni inte har hunnit kolla in Johans galna pärlkreationer på instagram (där han mest håller till) så är det ett absolut måste! Han är ett jävla geni och det var en ren glädje att få hänga en halvdag med honom 🙂
Philly cheese steaken har jag skrivit om tidigare (två gånger faktiskt, men va fan, det är ju så gott!!!) men här kommer receptet igen. Den här ostsåsen är fan magisk och sjukt värdefull att ha i sin veganmatsrepertoar 🙂
Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora veganska matlagningsprogram – skapat av och för er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂