fbpx

Vegansk Philly cheese steak med Pappas Pärlor


Hej!
I veckans avsnitt av ”Jävligt Gott Möter…” hade jag den stora glädjen och äran att kunna bjuda in Johan Karlgren, a.k.a Pappas Pärlor och Babette Tillkvist Wuollet, en av mina Patreons, tillika fellow veganbloggare på Babettes Veganblogg för att snacka om det här med att älska och bejaka sina barndomsminnen (oavsett om de handlar om matminnen eller tvspel), om vad som egentligen är möjligt och inte möjligt att göra med pärlor och en hel del om hur man får fram de där riktigt stora och goda smakerna ur veganmat.
Jag ska faktiskt tyvärr hålla det här inlägget ganska kort idag då jag fortfarande är ganska svag i sviterna efter en magsjuka jag drog på mig här i slutet på veckan, så jag låter själva avsnittet tala för sig själv den här gången 🙂
Men om ni inte har hunnit kolla in Johans galna pärlkreationer på instagram (där han mest håller till) så är det ett absolut måste! Han är ett jävla geni och det var en ren glädje att få hänga en halvdag med honom 🙂
Philly cheese steaken har jag skrivit om tidigare (två gånger faktiskt, men va fan, det är ju så gott!!!) men här kommer receptet igen. Den här ostsåsen är fan magisk och sjukt värdefull att ha i sin veganmatsrepertoar 🙂

Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora veganska matlagningsprogram – skapat av och för er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂

* indicates required


<div ”>



DELA INLÄGGET

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
1 Kommentar
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
1
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!