fbpx

Vegansk schnitzelburgare

**I samarbete med Anamma**

Hejsan!

Hoppas allt är bra med er! Här på bloggen har det varit ganska lugnt i ett par veckor på grund av att det VERKLIGEN inte har varit lugnt för mig i övrigt. Vi har hållit i en massa matlagningskurser, jag har varit ute på en stor föreläsningsturné med Unilever för kockar i offentlig sektor, det har varit mycket med recepten för Vego i Världsklass och så har jag ett nytt sjukt stort projekt på gång som ännu är hemligt.

Så nej, det har inte blivit så mycket nya recept. Men nu ska jag försöka få igång det igen, för det hemliga projektet är halvklart och mina dagar börjar bli lite friare igen. 🙂

Då kändes det väldigt passande att Anamma hörde av sig och ville göra ett nytt samarbete här under våren. Vi har slagit ihop våra påsar och kommer att ge er tre stycken superenkla och jävligt goda vardagsrecept som passar perfekt för när man har alldeles för lite tid och ork för att laga avancerad mat, men ändå vill ha något lite roligare än bara pulversoppa eller snabbnudlar.

Både Anamma och jag tycker att det är otroligt viktigt att det är lätt att äta rätt. För mig är Anamma den perfekta partnern för ett sådant budskap då deras produkter dels är väldigt lätta att få tag i och finns i de flesta butiker, men också är riktigt schysst prissatta och riktigt goda och av hög kvalité. En perfekt match för den jäktade barnfamiljen!

I det första receptet så gör vi en egen hemmagjord version av en välkänd och mycket uppskattad snabbmatsburgare. Imitation är den högsta formen av smicker säger de ju 😉 Så här gör du din egen hemmavid på 5 minuter! Här ovanför kan du se mer exakt på videon också 🙂

Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora vegorörelse – skapat av och med er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon, eller köp något från vår nya webshop! All vinst där går direkt till att vi kan göra fler recept och mer material som det här!

Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂

* indicates required
 

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

precis som på Max Hamburgare!
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
2 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!