Hej!
Här kommer ännu fler påskrecept! Även detta är ifrån min påskspecial med Aftonbladet som publicerades idag, och som jag nu tänkte att jag även kunde publicera här på bloggen!
Jag är vanligtvis inte den som hyllar vegansk ost. Men HELVETE vad bra det faktiskt blir när man blandar havrefraiche och violifeost på det här sättet. Jag blev ändå bara vegan för drygt 1 år sedan, så jag minns hur ost smakar och ska kännas, och detta är verkligen inte långt ifrån. BETYDLIGT mycket bättre än hur violifes ost smakar själv, eller hur havrefraiche beter sig när den värms upp på egen hand. Den smälter perfekt, den konstiga bismaken försvinner helt och det blir helt enkelt grymt.
Dvs, ÄNTLIGEN kan vi ha mycket veganost på pizzorna igen! :O Heja!
Den här pizzan är dock inte riktigt en pizza, men nästan. Du kan enkelt ta den här tekniken och variera toppingen bäst du vill, men det här är riktigt löjligt gott och passar perfekt nu när sparrisen börjar komma. Det är dessutom rackarns enkelt. Allt du behöver är en stavmixer och en ugn och så är du hemma!
Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora vegorörelse – skapat av och med er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon, eller köp något från vår nya webshop! All vinst där går direkt till att vi kan göra fler recept och mer material som det här!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂