Hej!
Alltså, mitt liv just nu. Det är inte nådigt. Jag jobbar så sjuuuuukt mycket. Att min kära familj står ut med mig är faktiskt lite otroligt. På måndag (peppar peppar) går min nya kokbok till tryck (ni ska snart få veta ALLT om den, men håll er lite till tåls! Den går dock att förbeställa redan.), och vi planerar VÄRLDENS coolaste kampanj med SJUKT tunga samarbetspartners för att pusha ut den. Men jävlar vilket jobb det är att få klart en bok alltså. Även om den ”bara” är på 84 sidor. Men, vi är ju fett indie, och gör allt själva, jag och David och Niclas på Owl Streets, så det är ganska mkt ändå…
Och som om inte det vore nog så har jag ju faktiskt ett heltidsjobb också. Som tar ganska fett mkt med tid och är i en enorm expansionsfas. Pust..=/!
Så – till alla er där ute som en gång i tiden var mina vänner. Ge inte upp på mig! Jag lovar att jag ska försöka skärpa mig, och ge er lite uppmärksamhet snart… Hoppas jag.
On the bright side så bokade jag och min fantastiska sambo in den där jäkla New York resan nu äntligen! Den 25 maj bär det av, och jävlar vad jag ska leka Jureskog och testa burgare för glatta livet. Fast aaaaaningen mer växtbaserade då. Så semestern kommer.
Under tiden så roar jag mig med att laga risotto. Det är ju trots allt jävligt gott. Och tänka sig – det var precis lika gott utan parmesanen också! Den byts i det här receptet ut mot en skvätt havregrädde och en nypa flingsalt. Funkar förvånansvärt bra. Och som ni vet – man ska alltid dricka vinet som man har i maten till maten! ;D
Vegansk svamp- och citronrisotto med vårlök
DELA INLÄGGET
Kommentera gärna!
Prenumerera
Logga in
13 Kommentarer
Mest röster
Nyast
Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer