fbpx

Vegansk svamp- och citronrisotto med vårlök

DSC_2928
Hej!
Alltså, mitt liv just nu. Det är inte nådigt. Jag jobbar så sjuuuuukt mycket. Att min kära familj står ut med mig är faktiskt lite otroligt. På måndag (peppar peppar) går min nya kokbok till tryck (ni ska snart få veta ALLT om den, men håll er lite till tåls! Den går dock att förbeställa redan.), och vi planerar VÄRLDENS coolaste kampanj med SJUKT tunga samarbetspartners för att pusha ut den. Men jävlar vilket jobb det är att få klart en bok alltså. Även om den ”bara” är på 84 sidor. Men, vi är ju fett indie, och gör allt själva, jag och David och Niclas på Owl Streets, så det är ganska mkt ändå…
Och som om inte det vore nog så har jag ju faktiskt ett heltidsjobb också. Som tar ganska fett mkt med tid och är i en enorm expansionsfas. Pust..=/!
Så – till alla er där ute som en gång i tiden var mina vänner. Ge inte upp på mig! Jag lovar att jag ska försöka skärpa mig, och ge er lite uppmärksamhet snart… Hoppas jag.
On the bright side så bokade jag och min fantastiska sambo in den där jäkla New York resan nu äntligen! Den 25 maj bär det av, och jävlar vad jag ska leka Jureskog och testa burgare för glatta livet. Fast aaaaaningen mer växtbaserade då. Så semestern kommer.
Under tiden så roar jag mig med att laga risotto. Det är ju trots allt jävligt gott. Och tänka sig – det var precis lika gott utan parmesanen också! Den byts i det här receptet ut mot en skvätt havregrädde och en nypa flingsalt. Funkar förvånansvärt bra. Och som ni vet – man ska alltid dricka vinet som man har i maten till maten! ;D

DSC_2915

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Relaterade taggar:Matlagningstips, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
13 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
13
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!