Hej!
För ungefär en månad sedan var jag iväg och lagade mat åt några vänner på en större hemmafest/minifestival som de arrangerade hemma på sin fantastiska gård. De hade en enkel murad utegrill, och ville gärna att jag skulle laga min texas chili med tillbehör (bland annat en helt sjukt god guacamole som jag snart kommer lägga upp receptet på). Och vem var jag att neka dem?
Efter att ha lagat chilin sjukt många gånger under sommaren, framförallt på olika events tillsammans med City Gross och Oumph, så har jag dock kommit fram till några steg i mitt originalrecept som man enkelt kan hoppa över och förenkla. När jag skulle handla till den här gången var det dessutom slut på vanliga Oumph Chunk, så jag fick köpa på mig Pulled Oumph istället, och skippade därför att ha i någon extra BBQ sås, då Pulled ju redan innehåller en massa sådan.
Och resultatet blev faktiskt riktigt jävla bra! Det är mycket enklare, med färre steg, men fortfarande crammed full of flavour.
Själva eventet var dessutom superhärligt med massor av fin musik, fantastiskt väder och glada människor. Bättre kan man knappast få det!
Alla foton som jag inte själv tagit, är tagna av fotograf Malin Sydne.
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂