Hej!
– Recipe in english further down! –
Hoppas att allting är bra med er! När jag satt och skrev det här receptet satt jag i publiken på White Guide Junior nere i Göteborg och multitaskade. Jag föreläste för 400 pers om ”Social mat och sociala medier” och kände mig liiiiiite nervös. David Lega hade pratat precis innan på scen och är ju sjukt rutinerad och fick det mesta jag kunde leverera att framstå som orutinerat babbel (företällde jag mig iaf just då). Jag har föreläst förut, även om jag kanske inte hållit just det där föredraget tidigare om just den här saken inför just den här publiken. Sveriges ledande hjärnor inom offentlig mat. Ingen stress. 😛
Så, jag tänkte att jag väl sätter mig längst bak i salen och jobbar lite medan jag har chansen för distraktion. Det är mycket på gång just nu! Föreläsningar, recept, webbkurser, samarbeten, affärsutveckling, texter som ska skrivas och foton och filmer som ska redigeras. Då måste man multitaska och sikta högt 😉
Föreläsningen gick helt okej dock!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂