Den här sommaren har verkligen varit en helt fantastisk matsommar! Jag har grillat som en galning och nästan varenda kväll har varit en stormiddag med olika omväxlande delar av familjen. Riktigt riktigt fint alltså! Jag undrar hur jag ska klara av att åka hem till stan på fredag, till min trista elspis och vardagsmat. Jag kanske får ta gå ner i källaren och gräva fram den där lilla hinkgrillen jag köpte för några år sedan och börja smyggrilla på balkongen eller i parken bakom huset.
Jo.. Så får det nog bli. 😉
Men, än så länge är inte sommaren över. I morgon ska det grillas hamburgare igen och idag bjuder jag på det här receptet, som bygger på samma ”smet” som burgarna men som fylls med färsk vitlök, chili, paprika och oregano för att ge en spansk touch. Det här färsreceptet kan vara något av det bästa jag vet, och jag tänkte att jag skulle försöka visa på hur enkelt det kan varieras i det här och några till kommande inlägg.
Men först ut – vegetariska spanska köttbullar. Grillade på spett. 😀
Vegetariska spanska köttbullar
DELA INLÄGGET
Relaterade taggar:Teman
Kommentera gärna!
Prenumerera
Logga in
3 Kommentarer
Mest röster
Nyast
Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer