fbpx

Vegetarisk Alla Hjärtans Dag-middag

Hej!
I morgon är det Alla Hjärtans Dag och för en ganska stor del av oss så är the pressure on idag att planera och leverera en sjukt fin och mysig middag till vår alldeles mest speciella person. Jag ska inte säga att alla är som jag, men personligen kan jag obsessa i dagar över att få till en bra restaurangbokning, eller den perfekta hemmamiddagen för ett tillfälle som detta. Det brukar vara sjukt jobbigt, även om middagen i sig ofta blir mysig.
Så, för att förenkla för alla er där ute som undrar vad ni ska laga till middag i morgon så kommer här ett av mina bästa menyförslag för en romantisk hemmamiddag. Hoppas den kan vara till hjälp!
Ge gärna egna tips på goda och romantiska rätter i kommentarerna. Alltid bra med mer inspiration!
Själv så har jag bokat in en tidig middag på kvarterskrogen. Småbarnslivet tummar hårt på romantiken ibland…
IMG_0071
Förrätt, Masserad grönkålssallad med granatäpple och avocadocreme
En fantastiskt god och vacker förrätt som både är lätt att göra, men samtidigt upplevs avancerad.
IMG_0373 (1024x768)
Huvudrätt, hemmagjorda quornbullar med tomatsås och spagetti
Den mest klassiska av alla romantiska pastarätter. Om det funkade åt Lady och Lufsen så funkar det till er, och nu kan du dessutom göra dina egna vegobullar hemma! Byt ut quornfärsen mot till sojafärs och ägget mot havregrädde och potatismjöl eller majsstärkelse så blir rätten vegansk.
IMG_4234
Efterrätt, vegansk pannacotta
Vad säger ”jag älskar dig” mer än en vegansk jordgubbspannacotta? Och om du vill ha något som är mer i säsong än jordgubbar så funkar vilken sorts frukt eller bär som helst fint.

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
5 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
5
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!