fbpx

Vegolyftet: Intervju om Vego i Skolan

med Magnus Naess

*I samarbete med Gastro Nord*

I samarbete med Gastro Nord arrangerar jag en digital seminarieserie under försommaren där jag träffar och intervjuar olika spännande och smarta människor om hur vi kan göra restaurangbranschen mer hållbar. Jag har träffat Magnus Naess, en av Sveriges främsta skolkockar inom vego för att prata om hans nya kokbok Vegolyftet och om hur man på bästa sätt möter utmaningarna med vego i skolan.

Extra roligt är att Magnus kommer att vara en av de kockar som kommer att släppa webbkurser under Jävligt Gott Academys paraply under 2020! Så allt han pratar om i den här intervjun och tar upp i sin kokbok kommer inom kort finnas tillgängligt i digitalt format för skolkockar som vill bli bättre på att laga och servera växtbaserad mat till sina elever. Redan nu finns dock tre kurser i akademin, utvecklade av mig där jag går igenom grunderna i att laga och arbeta med växtbaserad mat i privata och offentliga storkök.

I intervjun pratar vi bland annat om ifall det är möjligt att servera vegomat till barn, hur man i så fall gör det på bästa sätt och vilka tips han har till kommuner som vill komma igång med att servera mer växtbaserad mat.

Det är en riktigt bra samtal för alla som är intresserade av frågan och vill veta mer!

Magnus kokbok Vegolyftet kan köpas här.

Våra webbkurser riktade till kockar som vill bli bättre på att laga växtbaserad mat hittar ni här. Där finns digitala utbildningar som hjälper er att fort komma igång med att laga mer växtbaserat i er kök, både inom privat och offentlig sektor!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!