fbpx

Vinnare i min "middagsbjudningstävling" utsedd!

img_0481
Hej Vänner!
Nu har det gått en hel vecka och någon dag sedan den där galna onsdagen då Matbloggspriset Folkets Pris avslutades och vi gemensamt tog vegokäket till förstaplattsen!
Det har varit sjukt intensivt sedan dess! Intervjuer, möten, olika projektidéer och försök att planera har snurrat runt varandra i 180 och jag måste säga att det känns lite oroväckande att jag redan nu (efter typ tre veckor som egenföretagare) börjar märka att det nog utan tvekan skulle vara ganska enkelt att jobba ihjäl sig genom det här!

img_0597
Mitt Kök Expressen var på besök i mitt kök i onsdags!

Måste se till att få igång mitt tränings och meditationsgame ganska snart om jag ska hålla den här takten även framöver! Gissar dock att tempot kanske är lite extra intensivt nu på grund av tävlingen, men å andra sidan kommer det förhoppningsvis att dyka upp fler spännande grejer framöver, så det är bäst att försöka hitta ett hållbart arbetssätt som funkar även när det är mycket att göra.
Men – lite på grund av allt jag har haft för mig har jag inte hunnit sätta mig ner och ta tag i det här med den tävling som jag startade under tävlingsveckan för att få fler av er att hjälpa till med att dela min tävlingsbild – vilket ni ju faktiskt också gjorde med råge! Jag tackar och bockar ödmjukast! <3
Därav kommer vinnarbeskedet först idag. Jag har tagit mig tiden till att läsa igenom alla de ca 370 delningar av bilden som gjordes under de två veckorna och ni har skrivit så sjukt mycket fina och bra grejer så det var verkligen inte enkelt att välja!
Min lilla tävling gick ut på att ni skulle likea min tävlingsbild, och därefter dela den till era vänner med en motivation till varför det är viktigt att ”rösta vego” i tävlingen. Såhär förklarade jag det i en kort video på facebook:

Vinnarmotivationen löd:

Den vegetariska matbloggen Jävligt gott är med och tävlar om matbloggspriset som folkets val. Det är många som tycker vegetarisk mat är god men som inte har några verktyg för att själva kunna laga växtbaserad mat. Att ha viljan men inte verktygen eller självförtroendet att laga mer vego ska inte vara ett hinder på vägen mot en mer hållbar kosthållning. Rösta på Jävligt Gott för att hjälpa till att sprida en blogg med pedagogiska och löjligt goda vegorecept till folket! (Rösta genom att klicka in på och GILLA bilden här nedan 👍🏽) Sista tävlingsdagen idag! Skynda skynda 😀

Och skrevs av Nikki Lemona Nilsson! Woho! Du har vunnit mig som kock för dig och tre vänner för en trerätters middag! Jag kommer att kontakta dig på facebook för att göra upp kring detaljerna. 🙂
Då det var flera andra riktigt fina och bra tävlingsbidrag så tänkte jag att jag skulle passa på att bjuda på ett par bubblare också 🙂

Kolla in den bästa vegetariska matbloggen som finns och rösta på honom i matbloggpriset! Hemma hos oss är hans recept ett sigill för att det är riktigt god mat: ”jaha är det från jävligt gott? Då är det jävligt gott!”

Emma-Helena Berglund

Ibland, eller ofta, händer det ju att man verkligen vill kunna laga sin favvorätt från favvorestaurangen hemma, och så lägger man massa dyrbar tid på att googla tills man hittar ett recept som verkar rätt, och så investerar man tid och pengar på att laga rätten, men så infinner sig alltid besvikelsen som ett brev på posten. Om och om igen… Fram tills jag för några år sedan äntligen hittade en matblogg, där alla recept gör att maten jag lagar smakar jävligt gott

– Camilla Englund 

Min upplevelse av vegetarisk mat går historiskt sett att koka ner till tråkiga låtsas-kött-maträtter med någon sorts gummiaktig känsla, men den här killens blogg är så pass bra och inspirerande att tillochmed jag blivit mer och mer inställd på att dra ner min köttkonsumtion (inte illa!) nu när jag tack vare bloggen fattat att det kan vara både enkelt och gott att köra vegetariskt. Ska även tilläggas att det är en riktigt skön kille som förtjänar att vinna!

Hjälp Gustav och hans blogg Jävligt gott att kamma hem det här priset nu! Klicka först på bilden och klicka sedan på Gilla (eller Like), så är du med och bidrar med din röst.

Alternativt klicka på den här länken och gör samma grej, om du hellre vill det.

– Björn Granholm 

Och sist, men verkligen inte minst – Detta viktiga budskap från Poodles sångare Jacob Samuel(! 😀 ) Tack för peppen! Rock on!

Ok kamrater, in och ”lika” denna fantastiska sida och tippa världen lite i en härligare riktning! Viktigt och otroligt bra👻☀️👍😘

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Artiklar, Tävlingar

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
4 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!