Tandoori tofu – the fast way
Det är nästan så att jag inte borde lägga upp det här, för det är verkligen ingen avancerad matlagning. Men, mitt mål har aldrig varit att vinna några fancy snobbpris för min matlagning. Jag vill göra vegetarisk matlagning och och tillgänglig för fler, och då kan det vara helt okej att använda lite snabblösningar ibland. […]
Vitlöksauterad tofu med pak choy
Det här är ett av mina favoritrecept, all times. Det bästa är att det är sjukt enkelt och går sjukt snabbt att göra. Jag har faktiskt fått det serverat en gång som en huvudrätt utan tofu på Lucky Garden, en vietnamesisk restaurang på Klara norra kyrkogata. En aning svagt av dem måste jag säga, jag […]
Färska vietnamesiska vårrullar med Nouc mam sås
Jag har försökt mig på att göra egna vietnamesiska vårrullar en gång tidigare och då blev det en riktig hit. Jag inser nu efter att ha lagat de ännu en gång att jag nog underskattade tiden man faktiskt måste lägga ner på att göra dem så att det ska bli riktigt fina. Vårrullarna äts ”råa” […]
Tofu tikka masala
Indiskt, italienskt och husmanskost. Det är visst det enda jag lagar märker jag. Men, men om man vet vad man gillar så varför inte också äta det? Idag blev det Tofu tikka masala på Sarahs request. Jag följde Sanjay Thummas recept från Vahrehvah.com, men körde latmansversionen och köpte tofu istället för att laga paneer. Oavsett […]