STOCKHOLMS SMÖRIGASTE CROISSANTER: À LA LO CAFÉ I VÅR STUDIO
Finns det något godare än en nybakad croissant och en kopp kaffe? I den här kursen får du lära dig konsten att baka croissanter och pain au chocolat från grunden, och hur du gör den perfekta koppen kaffe. Visst låter det underbart? Kolla in datum för eventet, och boka här

Om dagen
Vi går igenom teorin bakom, och alla stegen för att få till de där fina lagren och smöriga smaken. Medan degarna jäser lär vi oss grunderna för att få till en riktigt bra kopp kaffe hemma, från att mala kaffebönorna till att skumma mjölken. Kul kunskap att ta med sig hem. Vi bjuder på en god lunch, och fika.
Allt detta ingår
Fika och mingel
Kort föreläsning om hantverket
En god lunch
En mysig fika tillsammans med en kopp välgjord kaffe & såklart croissants
En goodiebag att ta med hem
Inga förkunskaper behövs
Kursen passar alla. Nyfikna nybörjare, eller matälskare som vill prova på växtbaserad matlagning.
Eller för den som bara vill träffa nya människor, mingla, och äta en god måltid tillsammans.
På våra sociala upplevelser träffar du nya människor, så att boka solo spelar ingen som helst roll!
Skratt och en härlig dag utlovas.

Om kursledaren
Lovisa har alltid jobbat med kaffe och mat. Under hennes år i Paris föll hon för det franska köket och bakverken och tog med sig sin inspiration hem till Stockholm för att öppna À la Lo café & cantine. De blev kända för sina dekadenta brunchrätter och ”smöriga” croissanter som tog sig hela vägen till finalen i Franska Ambassadens tävling ”Stockholms bästa Croissant”. Nu utbildar hon sig till produktutvecklare och designer på KTH och håller kurser i bakning på Jävligt gott Academy.
Vad är inkluderat?
Kom som du är, allt finns på plats! Du får ett förkläde och fika. Alla ingredienser och verktyg finns på plats.
