Vegansk Tryffelburgare

med svampfejkon och ölstekt lök och mina egna vegoburgare!
” En mustig och lyxig burgare med tryffelmajonnäs, senap, pickles och picklad rödlök. Gjord på Jävligt Gotts egna vegoburgare! ”
– Gustav

Receptet: Vegansk Tryffelburgare

4 portioner

Ingredienser

Jävligt Gotts Tryffelburgare

Anamma Vegoburgare Jävligt Gott 2 burgare per paket 4 st
Skivor vegansk cheddarost 4 st
Veganska hamburgerbröd 4 st
Amerikansk gul senap Efter smak

Tryffelmajonnäs

Vegansk majonnäs 2 dl
Tryffelolja 1-2 tsk, efter smak Efter smak
Färsk citronjuice 0.5 tsk
Rikligt med svartpeppar Efter smak
Lite salt Efter smak

Svampfejkon

Champinjoner 150 g
Japansk sojasås 1 msk
Liquid smoke 0.5 tsk
Rapsolja 2 msk
Sirap eller socker 0.5 tsk

Ölstekt lök

Röda lökar 2 st
Socker 1 msk
Japansk sojasås 1 msk
God öl 1.5 dl
Rapsolja till stekning Efter smak
Svartpeppar Efter smak

Picklad rödlök

Rödlök 1 st
Ättika 12 % 2 msk
Socker 4 msk
Vatten 1 dl

Övriga tillbehör och toppings

Gör så här

Tryffelmajonnäs

Svampfejkon

Ölstekt lök

Picklad rödlök

Övriga tillbehör och toppings

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
No data was found
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på [email protected] eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!