Jävligt Glassigt – Min efterrättscrepe på Crepson

*I samarbete med Crepson & Co* Hej! Hoppas allt är fint med er! Här kommer det tredje och sista av de recept som jag satt upp på menyn på creperian Crepson som ligger i Västermalmsgallerian på Kungsholmen. De två första har jag skrivit om i tidigare inlägg, Jävligt Franskt och Jävligt Libanesiskt och de är […]

Oatshakes – det perfekta tillbehöret till dina vegoburgare!

Hej! En stor amerikansk trend är att servera milkshakes till sina hamburgare. Jag har aldrig riktigt förstått mig på det, du blir ju ganska mätt nog som det är på bara burgare, pommes och dressing. Det handlar antagligen om att milkshakes helt enkelt är så rackarns gott. Tyvärr är de ju helt smockfulla med mjölk, […]

Grillad ananas med chokladsås, chili och koriander

Hej! Hoppas allt är bra med er! Jag har så sjukt mycket på gång just nu så huvudet nästan bara snurrar runt i ring på mig. Men jag försöker hålla i hop så gott jag kan! En stor bidragande faktor till att jag faktiskt HÅLLER ihop just nu med allt som händer heter Manuela Fredriksson […]

Pastafrossa i Rom!

Hej vänner! Idag blev det inget Bråvallainlägg som utlovat, det kommer nämligen nästa vecka på grund av att både de och jag fick fullt upp i våra socialamediekanaler med annat. Jag har nämligen varit i Rom över valborgshelgen och lyxat till det i dagarna trenne tillsammans med min sambo. Helt barnfritt och fullständigt fantastiskt var […]