Vegansk palak paneer, med tofu!
Hej! Ett av bloggens mer populära recept genom alla tider är min palak paneer. Det är lite lustigt, för det var ett av de absolut första recepten jag la upp på bloggen, och bilderna på den var verkligen helt fruktansvärda 😛 Det var långt innan jag hade några ambitioner om professionellt matbloggande eller för den […]
Zambiansk jordnötsgryta med grönkål och sötpotatis
Hej! Hoppas att allt är fint med er! Det här receptet lagade vi idag på #Passionmatlagning – den matlagningskurs som jag och Zeina håller på Fryshusets Grundskola i Husby och vi kände bägge två att direkt ville dela receptet med er. Det är vegansk zambiansk husmanskost, baserad på enkla och goda råvaror som tillsammans blir […]
Passion Matlagning är igång igen!
Hej! Jag vill bryta av receptflödet här en sekund för att berätta om ett roligt projekt jag och Zeina från Zeinas Kitchen har på gång! Som ni kanske vet om ni läst bloggen det senaste året så har jag och Zeina hållit en matlagningskurs i Husby det senaste året. Innan jag började arbeta heltid […]
Jävligt Gott, ZeinasKitchen och Fryshuset Grundskola Västra startar matlagningskurs för skolelever i Husby
Här kommer en väldigt rolig och ganska crazy nyhet! Zeinas Kitchen, Jävligt Gott och Fryshusets Grundskola Västra startar en gemensam storsatsning på matlagning för unga i Husby i höst. Onsdagen den 30:e mars presenterar vi satsningen med en inspirationsföreläsning i Husby Träff. Som ni kanske vet så arbetar jag på Fryshuset Husby till vardags som organisationsutvecklare. Det innebär att […]