Vegansk sparristarte med mandelpistou

Hej! Här kommer ännu fler påskrecept! Även detta är ifrån min påskspecial med Aftonbladet som publicerades idag, och som jag nu tänkte att jag även kunde publicera här på bloggen! Jag är vanligtvis inte den som hyllar vegansk ost. Men HELVETE vad bra det faktiskt blir när man blandar havrefraiche och violifeost på det här […]

Jävligt Libanesiskt – recept och på menyn på Crepson

Hej! Hoppas allt är fint med er! Här kommer receptet på den andra galetten som jag har tagit fram till menyn på Creperian Crepson & Co som ligger i Västermalmsgallerian på Kungsholmen här i Stockholm. Jag har ett stort nytt långsiktigt samarbete med dem som går ut på att jag ska hjälpa dem att utveckla […]

Auberginegratäng med mozzarella, ruccola och tomatsås

Hej! Hoppas allt är fint med er. Idag är det söndag och solen skiner, så jag borde egentligen typ vara ute och ta en promenad snarare än att skriva det här blogginlägget…  Men jag känner att jag måste försöka skärpa mig lite och bli bättre på att publicera inlägg här på bloggen, så jag ska […]

Pasta alla Norma – The Jävligt Gott way

Hej! Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för lite pasta på senaste. Visst, det kanske inte är det nyttigaste och mest avancerade i hela världen, men det är ju såååå gott. Och för det mesta snabbt och enkelt dessutom! Nu för tiden finns det dessutom ett flertal olika sorters pasta som är […]

Matig, vegansk pastasallad med ugnsbakad aubergine och kronärtskockor

Hej! Hoppas att allt är fint med er! Själv har både jag och dottern dragit på oss varsin riktigt störig förkylning. Jag klarar mig väl ganska fint, men hon är svag och har spenderat hela dagen i soffan nedbäddad i en filt. Själv försöker jag hålla kryssa genom sociala media djungeln för att nå ut till […]