4
portioner
Ingredienser
Asiatisk kålpannkaka
Vetemjöl | 2 dl |
Kikärtsspad | 1 dl |
Kikärtor | 250 g |
Vatten / Havredryck | 2 dl |
Vitkål | 150 g |
Ingefära | 1.5 tsk |
Salladslök | 1 knippe |
Svartpeppar | Efter smak |
Salt | Efter smak |
Olja Att steka i | Efter smak |
Aioli
Kikärtsspad | 0.5 dl |
Rapsolja | 2 dl |
Vitlöksklyfta | 1 st |
Dijonsenap | 1 tsk |
Juice från Citron | 0.5 st |
Salt | Efter smak |
Svartpeppar | Efter smak |
Sojamarinerad kålsallad
Japansk soja | 1 msk |
Rödkål | 100 g |
Vitkål | 100 g |
Morötter | 2 st |
Färsk koriander | 1 st |
Strösocker | 1 tsk |
Äpple Gärna fast sort | 1 st |
Lime | 1 st |
Rapsolja | 2 tsk |
Picklad Rödlök
Ättiksprit 12% | 0.5 dl |
Socker | 1 dl |
Vatten | 1.5 dl |
Rödlök | 2 st |