4
portioner
Ingredienser
Mapu Dofu
Vitlöksklyftor | 3 st |
Chiankiang Kinesisk vinäger, går att ersätta med balsamvinäger | 2 msk |
Majsstärkelse Till redning | 1 msk |
Färska röda chilifrukter 0,5-2 st | 1 st |
Salt | Efter smak |
Rapsolja till stekning | 1 tsk |
Jasminris | Efter smak |
Färsk ingefära 2 x 2 cm | Efter smak |
Salladslökar | 4 st |
Sishuanpepparfrön | 0.5 msk |
Fast naturell tofu | 400 g |
Vegofärs | 100 g |
Sesamolja | 1 msk |
Japansk sojasås | 1 msk |
Japansk sojasås | 2.5 msk |
Fermenterade svarta bönor i chiliolja Finns att köpa i asiatiska matbutiker | 3 msk |
Vatten | 4 dl |
Vatten | 2 msk |