fbpx

Behåll Anammas Vegofiléer! – Namninsamling.

anammaJag läste nyss på Facebook att Anamma Vegetarisk Mat beslutat sig för att lägga ner produktionen av sina vegofiléer. Skandal!
Någonting MÅSTE göras, så jag har startat en namninsamling, driftig som jag är.
Så här lyder deras motivering:

Här kommer ett trist besked: vi slutar sälja Vegofiléer. Sedan vi tog bort äggvita från våra produkter & blev veganska har försäljningen ökat så kraftigt att vi nu måste ta det tuffa beslutet att lägga ner en av våra produkter för att hinna med. Vi valde Vegofilén då den är mycket svår & tidskrävande att tillverka. Vegofilén har varit en uppskattad produkt & vi är därför uppriktigt ledsna över detta.
Samtidigt är det oerhört glädjande att konsumenter väljer Anamma i allt större utsträckning. Det innebär att vi snart kan satsa på att bygga ut vår produktionskapacitet & ta fram nya veganska produkter. Peace, love and understanding….

Jag kan inte acceptera detta. Sen jag upptäckte vegofiléerna i somras så har de varit mitt absoluta nummer 1 go to köttsubstitut. Gnid in i grillkrydda, paprikapulver, salt och peppar och grilla så vips har du fake-flintastek. Marinera i BBQsås, stek krispiga och dra i strimlor så får du snabb och supergod fooled pork. Stek som de är med salt och peppar för en enkel biff till din potatisgratäng. Variationerna är oändliga och de är sjukt goda. Marinerade så smakar del lite ungefär som jag har för mig att revbenspjäll gjorde.
Om ni är lika bestörta över detta totala klavertramp ifrån Anammas sida, gå gärna in på den här namninsamligen jag skapat och skriv under. Eller skicka ett eget brev till info@anammafoods.se
Och om de nu ska ta bort någon produkt. Ta bort de där konstiga basilikapuckarna, eller kanske er färs som faktiskt tyvärr inte alls håller samma standard som till exempel Quorns (dock ej veganska) färs.
Länk till namninsamling: Behåll Anammas Vegofiléer

IMG_1648 (1024x768)
Som snabb fooled pork.

IMG_1623 (1024x768)
Som biffsubstitut.

IMG_9939
Som fakeflintastek på grillspett.

DELA INLÄGGET

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
6 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
6
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!