Missa inte chansen att boka in föresläsningar och kurser med Jävligt Gott, om vegansk matlagning – med Gustav Johansson; ledande entreprenör och eldsjäl inom hållbarhet, grön framtid och Jävligt God vegansk mat.
För tolv år sedan startade jag Jävligt Gott, utifrån ett eget brinnande intresse för att både äta gott och att göra gott. Jag vägrade acceptera att jag skulle behöva kompromissa mellan den mat jag älskade och att ta ansvar för klimatet och för planeten.
De senaste sex åren har jag arbetat heltid med Jävligt Gott och djupdykt ner i hur vi gör det här möjligt. Hur gör vi det lätt att göra rätt, och hur vi med hjälp av nya spännande innovationer som 3D konstruerat kött och växtbaserade mejerier faktiskt gör det möjligt att äta kakan och ha den kvar.
Jag har träffat tusentals kockar, pratat med hundratusentals personer och gjort recept som lagats av miljoner av människor. Och nu vill jag dela med mig av mina insikter om hur vi får folk att faktiskt konsumera hållbarare i två olika föreläsningar. En för dig som vill komma igång att äta hållbarare och en för dig som vill bli bättre på att skapa hållbar förändring och påverka folk effektivare.
Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?
Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.
Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.
Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!
Tack! /Gustav
Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?