fbpx

Enrisrökt vego BBQ chili

IMG_7903
Hej där semesterfirare!
Livet är fan fint ibland. Framförallt när man har en kall öl i handen, barnen leker i studsmattan nere på gräsmattan, solen står lagom högt på himlen och grillen eldar på för fulla muggar. Just en sådan kväll hade jag här igår när jag gav mig på ett av mina stora bucket list moments – att laga en riktig järngryte-BBQ-chili på grillen!
Och jag passade dessutom på att på ett riktigt amatörmässigt sätt filma och klippa ihop min första egengjorda matlagningsvideo av det hela! Förhoppningen är att det ska bli desto mer film framöver, men det här får ses som ett litet smakprov. Ge mig gärna feedback på vad ni tycker om konceptet, utförandet, innehållet och så vidare. Alltid intressant att höra vad ni tycker, och jag har ambitionen att göra något lite annorlunda än alla andra tråkiga ”stå-rakt-upp-och-ner-bakom-köksön”-matlagningsprogrammen som finns på youtube om det nu blir en fortsättning. Kul var det i alla fall, så chansen är stor! Och sen så har jag ju också varit ute och filmat för en riktig långserie som förhoppningsvis kommer att släppas i höst/sensommar, så då blir det verkligen filmat av! (fast det slipper jag tack och lov klippa och filma själv).
Här har ni videon där ni ser hur jag gick till väga, vissa ingredienser och en hel massa feeling. Ingredienserna och en exakt beskrivning hittar ni under videon.

[hr]

IMG_7874
IMG_7883
IMG_7892

* indicates required

IMG_7926
IMG_7922
IMG_7917
IMG_7930

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Mustig chili som görs på grillen
Relaterade taggar:Matlagningstips, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
4 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!