Hej!
Det har blivit väldigt mycket Oumph och Quorn här nu å senaste, due to our cool little cooperation på Jävligt God BBQ. Men det betyder ju verkligen inte att det är det enda som jag grillar här i världen. Jag är fortfarande dödligt förälskad i halloumi till exempel. Ack, om bara tofu hade kunnat vara lite naturligt segt och salt. Hur fint det hade varit…
Halloumi är ju verkligen kick ass som det är, men det betyder inte att man inte kan krydda upp och göra lite olika roliga grejer med det också. Som det här till exempel – havshalloumi. Mitt svar på grillad lax, funkar perfekt till en tångromssås och färskpotatis, med lite grillad sparris och purjolök till.
Den numera klassiska kryddningen tångrom-dill-citron möter halloumins sälta och konsistens perfekt, framförallt om den får mysa runt lite i marinaden både innan och efter den har varit på grillen. Fräscht, tror jag ordet är. 😉
[hr]
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂