fbpx

Jävligt gott


Hej!
Äntligen kan jag berätta om ett av alla de häftiga projekt jag har jobbat i hemlighet med under hela vintern och som har gjort att bloggen kanske fått lida lite mer än nödvändigt de senaste månaderna. Men, jag hoppas att ni ska tycka att det var värt det, för det gör bannemig jag!
För ett gäng månader sedan fick jag ett mail från FKPC Scorpio, företaget som äger och driver Sveriges största musikfestival Bråvalla(!) som ville ses och snacka. Vi sågs, snackade och fattade genast tycke för varandra. En idé om ett gemensamt projekt föddes med syfte att visa både er läsare, Bråvallas alla festivaldeltagare och alla deras matåterförsäljare hur the next level of jävligt gott vegetarian festivalkäk kan se ut. Sedan ett par andra festivaler bestämde sig att köra helvego så har pressen på att kunna leverera bra vegokäk på festivaler varit skyhögt. Det både jag och Bråvalla var överens om var att dock kan vara ÄNNU mer effektivt att inte köra helvego utan snarare att ha en festival med blandkäk – som gör att alla känner sig välkomna – och sedan slå dem halvt medvetslösa med helt sjukt jävla goda vegorätter som får alla, oavsett om de är life long vegans eller die hard meat lovers att sukta och återvända for seconds.
Därför kommer vi under de kommande åtta veckorna att publicera ett nytt jävligt gott festivalrecept per vecka som jag har tagit fram som inspiration inför Bråvalla. Vi vill visa både er, deras försäljare och övriga Sverige att jävligt gott vegokäk är framtiden! 😀 Ni kommer hitta recepten både här på bloggen och på Bråvallas hemsida.
Första receptet kommer på onsdag. Känner ni peppen?! 😀

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Relaterade taggar:Event, Media, På Gång, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
8 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!